Hjallerup Mureren - dit lokale murerfirma

Hjallerup-Mureren er et moderne murerfirma med stor fokus på kvalitet. Vi er beliggende i Hjallerup, 15 km nord for Aalborg.

Vi løser alle opgaver, store som små, i hele landet. 
Vi har øje for de lækre og moderne detaljer der gør, at du får lige præcis det resultat du drømmer om. Vi er dermed et moderne murerfirma, som forstår sig på minimalistiske og moderne udtryk, men vores håndværk er solidt og gammeldags.

Hjallerup mureren tilbyder totalløsninger inden for faget. Med mange års erfaring samt altid opdateret med de nyeste materialer og teknikker, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer mureropgaver –store som små.

Vores arbejdsområder omfatter:

  • Ny-om-tilbyg 
  • Reparation- og vedligeholdelsesopgaver 
  • Badeværelser
  • Fliser & Klinker 
  • Bygningsrenovering 
  • Facadearbejde

Vi stiller gerne vores egne erfaringer og ekspertise til rådighed og og rådgiver gerne om materialevalg, kvaliteter, vedligeholdelse  m.m. og sørger for at kunden modtager et korrekt og veludført stykke håndværk leveret til den aftalt pris og tid. 

Ring for mere information samt et godt tilbud – Vi kommer I hele landsdelen.

Murermester Thomas Andersen

- Tilbyder Byggetekninsk Rådgivning, totalløsninger inden for etablering, reparation og renovering af badeværelser og vådrum, facaderenovering samt alle former for traditionelt murerarbejde. Fælles for alt vores arbejde er ordentligt håndværk til fornuftige priser. Med mange års erfaring inden for murerfaget kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt  murerarbejde, facadearbejde, flise- og klinkearbejde – større såvel som mindre opgaver.

Vores kundekreds omfatter primært private men også offentlige virksomheder, kommuner, institutioner, boligselskaber samt private husstande I det nordjyske. Thomas andersen er en mindre virksomhed. jeg har ingen stor og tung administration som vores kunder skal betale for, men derimod kan vi tilbyde høj kvalitet, stor fleksibilitet, en god kontakt med den samme person gennem hele byggeforløbet samt sidste men ikke mindst fornuftige priser. Med mine 16 års erfaring indenfor branchen og min byggetekniske uddannelse, vil jeg gore ALT for, at skabe et trygt samarbejde gennem byggeprocessen.